Menu

Contact maken

Betekenisgevend contact maken met jeugd in de kerk vraagt iets van je. Het kan een opgave lijken om écht contact te maken met jongeren.

Voor jongeren is de stap om contact te leggen met jou veel te groot; de bal ligt bij jou!

Om contact te kunnen maken, is het belangrijk dat je zelf duidelijk hebt wat jouw motivatie, drijfveren en interesses zijn. Jongeren waarderen het als je oprecht jezelf bij hen durft te zijn. Wanneer je net zo kwetsbaar bent als zij, ontstaat het contact.
In de training helpen we jou om bij de motivatie, drijfveren en interesses te komen van de jongeren die jij ontmoet en geven wij je tips en handvatten hoe je je kunt openstellen om met hen in contact te komen.

Deze praktische training zal je niet onberoerd laten. Maak een afspraak als het je verlangen is betekenisgevende relaties aan te gaan met jonge mensen in jouw gemeente.

IN HET KORT

ONDERWERP

Contact maken

DUUR

2 uur

LOCATIE

Naar jouw keuze

Kosten

€ 340,00 all-in

NGK korting

Eén toerustingsmoment per kalenderjaar gratis, of 25% korting bij afname van twee of meer toerustingsmomenten.

Andere trainees zeggen

‘In jouw verhaal over de levensfasen herkende ik veel, maar dat komt vast vanzelf als je kinderen in de verschillende fasen hebt zitten.’

Gerwin van Dijk, NGK Heerenveen (2017)

‘Door het uitvoeren van de door het Jeugdwerk Steunpunt aangedragen stappen, hebben we nu helder beleid waar we heel praktisch mee aan de slag konden en nog steeds kunnen.’

Michiel Venderbos, NGK Langerak (2015)

In de kerk praten over seks heeft zo zijn eigen uitdagingen. 

Het Jeugdwerk Steunpunt gaf me wat tips en verwees me naar het materiaal van Arjet Borger. Zij geeft heel goede handreikingen voor gesprekken in 'Een avond over seks'.

Jelle Knol, NGK Krommenie (2017)

Teamleden van Jeugdwerk Steunpunt